Przeszedł 4 udary i zwolnienie: "Trochę mam do Boga pretensje" - Tomasz Lis

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 29 мар 2025
  • ✔ Tematy odcinków możecie proponować tutaj: bit.ly/GrupaPr...
    ✔ Polub mój profil na Facebooku: bit.ly/PaulaRo...
    ✔ Śledź mnie na Instagramie: bit.ly/PaulaRo...
    🔔 Subskrybuj kanał i koniecznie kliknij w dzwoneczek: bit.ly/Subskry...
    Dzięki temu będziesz otrzymywał powiadomienie o każdym, nowym filmie :)
    Zobacz więcej moich filmów:
    ✔ Piosenkarze PRL: bit.ly/Piosenk...
    ✔ Aktorzy PRL: bit.ly/Aktorzy...
    🎧Posłuchaj odcinków w formie podcastów:
    ✔ Spotify: bit.ly/PaulaRod...
    ✔ Apple: bit.ly/PaulaRod...
    ✔ Spreaker: bit.ly/PaulaRod...
    Film poświęcony jednemu z najpopularniejszych polskich dziennikarzy - Tomaszowi Lisowi.
    Kamera i montaż: Ja :)
    Prawa do materiałów użytych w filmie należą do ich prawnych właścicieli i zostały wykorzystane wg prawa cytatu (art.29 ust.1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych)
    Autorka kanału nie rości sobie żadnych praw do zdjęć/grafik zawartych w tym filmie. Materiały wykorzystane są w ramach dozwolonego użytku, w celu umożliwienia widzom lepszego zrozumienia przedstawianych informacji.
    Filmy mają na celu upamiętnianie dokonań osób o których opowiadają. Opierają się na materiałach medialnych, których źródła podaje - nie wszystkie informacje podawane w materiałach są możliwe do weryfikacji.
    #paularodak #polscydziennikarze #telewizja
    Źródła:
    www.granice.pl...
    pl.wikipedia.o...
    kultura.onet.p...
    www.onet.pl/sp...
    viva.pl/kultur...
    viva.pl/kultur...
    viva.pl/kultur...
    viva.pl/ludzie...
    plejada.pl/pol...
    teleshow.wp.pl...
    kobieta.onet.p...
    www.pomponik.p...
    jastrzabpost.p...
    viva.pl/ludzie...
    www.glamour.pl...
    viva.pl/ludzie...
    viva.pl/kultur...
    pl.wikipedia.o...

Комментарии • 1 тыс.

• @anetabiaa1397
    @anetabiaa1397 9 месяцев назад +34

Dziękuję .Uwielbiam Panią słuchać.A Pam Lis No cóż …Życie przechytrzyło Jego .Pokorę trzeba mieć.Ona pomaga❤️

• @alicjakrystek2105
    @alicjakrystek2105 Год назад +265

Nie życzę nikomu źle. Życzę wszystkim, żeby byli tak traktowani, jak sami traktują innych ludzi.

• @magdalenar7736
      @magdalenar7736 Год назад +22

Święte słowa!
      Pozdrawiam!

• @karinaanowak1509
      @karinaanowak1509 Год назад +23

On źle traktował innych i bliskich.

• @bobbudowniczy5267
      @bobbudowniczy5267 Год назад +25

cwaniactwo nie popłaca a skarciła go choroba

• @mariaapolonia9605
      @mariaapolonia9605 11 месяцев назад +19

Dostał to na co w pelni zasłużył od losu i wcale mi go nie żal

• @lidianowak7152
      @lidianowak7152 10 месяцев назад +15

Jak traktował innych tak ma.

• @simonpoland5015
    @simonpoland5015 Год назад +212

Dziękuję 😊 Nie lubię Pana Lisa ale odsłucham Twój odcinek który dla Nas przygotowałaś 😊

• @bix887
    @bix887 11 месяцев назад +52

Dostrzegać swoje błędy to inteligencja przyznać się do nich to pokora nigdy się nie mscic wiecej ich nie popełniać

• @jolantaroszczuk2950
    @jolantaroszczuk2950 10 месяцев назад +19

Życzę dużo zdrowia i więcej wiary Choroba to czas na zastanowienie się nad sensem życia czas na przemyślenia Pozdrawiam 🌻🌻🌻💚

• @Magdalena-c3s
    @Magdalena-c3s 5 дней назад +3

Panie Tomaszu życzę dużo dobrego ,zdowia przedewszystkim jako tata jest pan super❤🎉

• @mariakalinowska4244
    @mariakalinowska4244 Год назад +195

Zawsze panu Lisowi brakowało POKORY .

• @mariapawlicka5046
    @mariapawlicka5046 10 месяцев назад +9

Zawsze chetnie slucham te ploteczki, ktore sa przekazywane w tak subtelnym przekazie❤. Nikogo nie obrazaja i pokazujesz Paula, ze jak wazne sa te osoby, o ktorych nam opowiadasz

• @jolagraczyk5944
    @jolagraczyk5944 10 месяцев назад +59

Podziwiam z jaką sympatyczną delikatnością traktuje pani swoich **bohaterów**. Zawsze.

• @MariaMikuc
    @MariaMikuc 11 месяцев назад +120

Czlowiek zdolny,bardzo inteligentny,ale bardzo zarozumialy,nie szanujacy innych,ma rozbuchane Ego,i lekcewazacy stosunek do ludzi myslacych inaczej niz on,i ludzi podleglych mu w pracy,

• @kkn-er7gq
      @kkn-er7gq 9 месяцев назад +7

Wszedzie są ludzie narzekający na przełożonych: nauczycieli, kierowników, dyrektorow, itp.

• @cin86pl
      @cin86pl 28 дней назад

ćwok

• @janczarnocki260
      @janczarnocki260 17 дней назад

Nie wiesz czym jest inteligencja Maryśka :)

• @MariaMikuc
      @MariaMikuc 17 дней назад

@@janczarnocki260 ooo widać znawcę inteligencji ,masz też rozbuchane EGO i poniżasz innych,to tak ladnie? Panie superinteligencie

• @kamkam5546
    @kamkam5546 Год назад +14

Pani Paulo, to jest właśnie klasa i szacunek do odbiorców i bohaterów odcinków. Gratuluję, bo to rzadkość!

• @Rosa6en
    @Rosa6en 10 месяцев назад +23

Jest takie powiedzenie😅
    Jakim mieczem wojujesz, od takiego giniesz 🎉

• @halinastanek1741
    @halinastanek1741 Год назад +375

W życiu za wszystko trzeba zapłacić!!

• @Forget.me.not.10
      @Forget.me.not.10 Год назад +18

,Niektórzy za nic nie płacą !!

• @marcinkowskimariusz7787
      @marcinkowskimariusz7787 Год назад +11

@@Forget.me.not.10 Jaruzelski, Kiszczak, Wojtyła, Wałęsa, Rydzyk, Dziwisz, Jankowski i miliony innych nic nie zapłacili

• @Forget.me.not.10
      @Forget.me.not.10 Год назад +10

Powiedziałabym więcej ,ale obawiam się ,że odwiedzą mnie SMUTNI PANOWIE .,!!!

@marcinkowskimariusz7787 Год назад +1

@@Forget.me.not.10 nikogo nie obchodzisz bo jesteś smutna a jedynym kto ciebie odwiedzi będzie komornik

@marcinkowskimariusz7787 Год назад

@@Ewa-fv7dl co jest smutne i prawdziwe?

• @anetajanicka6436
    @anetajanicka6436 Год назад +64

nigdy go nie lubiłam :( i nie polubię , oglądam bo Ciebie Paula lubię :)

• @melianna999
      @melianna999 Год назад +4

jej poglądy sa podobne

• @magorzatapiatek3761
      @magorzatapiatek3761 Год назад +2

A ja jej nie lubię

• @katarzynaduga2229
      @katarzynaduga2229 9 месяцев назад +4

​@@magorzatapiatek3761 Też jej nie lubię. Oglądam jej filmiki, bo odpowiada mi krótka forma informacji na temat różnych postaci, ale jej osoba jest dla mnie jakimś ostrzeżeniem. Nie kolegowalabym się z nią. Obawialabym się obrócić chociaż na chwilę.
      Nie mam na celu nikogo obrazić, wyrażam tylko swoje odczucia.

• @jerzysrodka3643
    @jerzysrodka3643 Год назад +32

Pnie Lis !
    Czy warto było?
    Czy jeszcze warto ???

• @teresas.8094
    @teresas.8094 Год назад +413

Człowiek dwulicowy oceniających wszystkich tylko nie siebie . Pozdrawiam 😊

• @jozefk8948
      @jozefk8948 Год назад +9

Ewangelia:
      On zraniony jest za występki nasze, starty za winy nasze. Ukarany został dla naszego zbawienia, a jego ranami jesteśmy uleczeni. Wszyscy jak owce zbłądziliśmy, każdy z nas na własną drogę zboczył, a Pan jego dotknął karą za winę nas wszystkich. Znęcano się nad nim, lecz on znosił to w pokorze i nie otworzył swoich ust, jak jagnię na rzeź prowadzone i jak owca przed tymi, którzy ją strzygą, zamilkł i nie otworzył swoich ust. (Ks. Izajasza 53 - 700pne)
      Jeżeli ustami swoimi wyznasz, że JEZUS JEST PANEM, i w sercu swoim uwierzysz, że Bóg Go wskrzesił z martwych - osiągniesz zbawienie. Bo sercem przyjęta wiara prowadzi do usprawiedliwienia, a wyznawanie jej ustami - do zbawienia. (Rzymian 10:9-10)

• @MM-dl7ef
      @MM-dl7ef Год назад

TY BOGA NIE BIERZ ZA PRZYCZYNĘ UPADKU ;DAŁ NAM WOLNĄ I NIE PRZYMUSZONA WOLĘ ;BYŚMY SAMI DOKONALI WYBORU ; CZĘSTO BŁĄDZĄC ALE POWRACAJĄC WZMOCNIENI NAUKĄ JAKĄ DOSTAJEMY .MOŻEMY SIĘGAĆ SZCZYTÓW@@jozefk8948

• @SzazaM077
      @SzazaM077 Год назад +27

Narcyz

• @MM-dl7ef
      @MM-dl7ef Год назад +9

PRZECIE ZA TO MU PŁACĄ ;ALE BUCA PISMAKI NIGDY DO TEGO SIE NIE PRZYZNAJĄ ;ZASADA KGB ;JAK ZŁAPIĄ CIĘ ZA RĘKĘ TO MÓW ŻE TO NIE TWOJA RĘKA.

• @MM-dl7ef
      @MM-dl7ef Год назад

JAK WIĘKSZOŚĆ SZUJI BUCA@@SzazaM077

• @koprolity
    @koprolity Год назад +133

Miał sporo szczęścia w całym tym nieszczęściu.

• @PaulaRodak
      @PaulaRodak  Год назад +17

Na całe szczęście

• @nataliawnuczynska1545
      @nataliawnuczynska1545 Год назад +22

Scwany lis z niego był
      Niestety wszystko przemija 😅

• @DoM-jp3fx
      @DoM-jp3fx Год назад +5

Ja mu dobrze życzę !!
      Przede wszystkim zdrowia !!

• @PaulaRodak
      @PaulaRodak  Год назад +12

@@DoM-jp3fx każdemu należy dobrze życzyć, żyłoby się nam lepiej gdybyśmy mniej oceniali, a zmiany zaczęli od siebie. Dziękuje

• @kotWbutach639
      @kotWbutach639 Год назад +1

​@@PaulaRodak Pasuje do lisa jak ulał.

• @grazynamielnicka1812
    @grazynamielnicka1812 Год назад +35

Trzeba wiedzieć kiedy odejść że sceny. Od wznioslosci do śmieszności tylko jeden krok. Tak inteligentny człowiek jak Pan T L powinien o tym wiedzieć.

• @jurekosak6872
    @jurekosak6872 Год назад +142

No niestety karma wraca.Jest tego samego pokroju jak choćby Durczok.A pretensje to do siebie skieruje,a nie do Boga.Dzięki Paula za Twoją pracę 👍😘.Ps.Dzisiaj to mi temat podniósł ciśnienie,lepiej niż kawa😅

• @izaf64
      @izaf64 17 дней назад +1

Zgadzam sie w 100 procentach.Jad ktorzy posiadaja niektorzy w sobie zabija ich samych.

• @ludwikwalczak6801
    @ludwikwalczak6801 Год назад +196

Utalentowany człowiek,którego zniszczyła arogancja i interesowność.Agresja i jad obróciły się przeciw niemu.Jest ofiarą własnego charakteru.Bóg dał mu szansę tylko on nie dał szansy Bogu.

• @janinabogulak6456
      @janinabogulak6456 9 месяцев назад +2

Co może stworzenie dać Stwórcy Bogu.Wszystko zależy od Boga a nie czlowieka.Kobieto

• @jado9909
      @jado9909 9 месяцев назад +6

@@janinabogulak6456 Człowiek może i powinien używać dary od Boga w sposób zgodny z Jego wola. To jest nasz dar dla Boga.

• @TeddyTeddy-fe6ov
      @TeddyTeddy-fe6ov 18 дней назад +1

tyjuz. z. paula. plotkara. wiesz. najlepiej. jaki mial zamiar. bug judasze rydzyka

• @BeataSzołdrowska
    @BeataSzołdrowska Год назад +59

Panie Lis jest takie przysłowie . "Nie rób drugiemu tego co tobie nie miłe ,karma wraca." Pozdrawiam

• @stasiam2182
      @stasiam2182 10 месяцев назад +2

To samo powiesz do Ziobry.???Ziobry to samo zło i uważam.ze to.vo uczynił wielu ludziom otrzymał to na co każdy zasługuje czyniąc innym krzywdę Ziobro"kazdy zadkuguje na to." oliwa żywa ale sprawiedliwa "

• @edytazieba7799
    @edytazieba7799 Месяц назад +5

Byłam świadkiem, ( jak i wielu Polaków) kiedy to na wizji zrównał z błotem korespondentkę z Watykanu ( relacja dotycząca ostatnich chwil życia papieża Jana Pawła II) juz wtedy można było zobaczyć jaką kulturę reprezentuje tan człowiek.
    Nie musiałam czekać na doniesienia o mobbingowaniu pracowników, tego można sie było po prostu spodziewać.

• @Monika-wv5qm
      @Monika-wv5qm 27 дней назад +1

Dziękuję za przypomnienie tego ❤ mnie też to uderzyło

• @georgedys5177
    @georgedys5177 Год назад +151

:Troche mam pretensje do Boga" Panie Tomaszu duzo gorzej by bylo, gdyby bylo odwrotnie!!! Ale z pana bufon ! (delikatnie mowiac)

• @Anna-gi7me
      @Anna-gi7me 11 месяцев назад +8

Panie Tomaszu , taki z Pana szczęściarz i mieć pretensje !?

• @regine5285
      @regine5285 7 месяцев назад +1

​@@Anna-gi7mewydaje mi się ze Lis jest wyjatkowo dobrze potraktowany przez Pana Boga

• @TeresaMichalina-i3m
      @TeresaMichalina-i3m 7 месяцев назад

Bo Pan Bóg wciąż daje czas na nawrócenie ​@@regine5285

• @annabrzezicka3437
    @annabrzezicka3437 Год назад +90

Nadymany balon zawsze pęka ale zawsze warto być porządnym czlowiekiem i nie ważne kim jesteśmy .Bo wszystkie kreacje ludzkie są przemijajace .... .

• @teresaleszczynska9525
    @teresaleszczynska9525 10 месяцев назад +38

Lis jak dziennikarz nigdy nie był obiektywny.Pan❤ BÓG ❤ Dalu szansę na nawrócenie 🖤😱🖤Czy skorzysta ❓ .No nie wiem❓

• @krystyna1075
    @krystyna1075 Год назад +99

On gada sam nie wie co. Mniemanie o sobie wygórowane i trochę pokory. mu trzeba. Ludzie tacy pyszni żył jak chciał a jeszcze pretensje ma do Boga.

• @jadwigakubiak1199
    @jadwigakubiak1199 Год назад +163

Charakter adekwatny do nazwiska !

• @barbaranowak284
    @barbaranowak284 Год назад +36

Zdrowia ! Za cytat komory to nieludzkie ! Nie oceniam nikogo ! Myślę że czas ma aby żałować

• @irenaecka8896
    @irenaecka8896 Год назад +56

Nie jestem tu aby kogoś oceniac. Lis mial swoj dobry czas ale on już przeminął. A teraz czas tylko na zastanowienie, pokorę i na to aby przeprosić za to co zostało wyrządzone innym. I obyś czlowieku ten czas wykorzystal. Bo po czterech udarach perspektywa naprawdę niewielka. Ani na związek ani na politykę ani na sport itd. Został czas na modlitwę bo to czas od Pana Boga i to dla ciebie czas najlepszy. Życzę Ci tego z całego serca!

• @zofiasledz495
      @zofiasledz495 9 месяцев назад +3

W punkt Pozdrawiam

• @KrysiaWojtaszek
      @KrysiaWojtaszek 15 дней назад

Pan Lis może był niepokorny ale nadal swojemu dzienkarstwu nowe myślenie było fascynujące i jego spostrzegawczość inteligencja szła w parze nie był tuzinkowy Nikt nie jest idealny we wszystkim. Zapłacił utrata swojej pierwszej żony Kingi i rodziny Może przesadził że spotem i to są skutki zdrowia Chciał naprawić Polskę chociaż się mylił bo nasz kraj jest krajem chrześcijan i powinninien to bardziej respektować Ale każdy ma swoją ścieżkę i każdy z nas wie że nie jest łatwo i też błądzimy Ale pan Lis się nie podaje i to jest Good 👍

• @majaczyzewska7406
    @majaczyzewska7406 5 месяцев назад +7

Bardzo ciekawe przedstawiła Pani historię wyjątkowo ciekawej i kontrowersyjnej postaci jaką jest Tomasz Lis . Bez naginania jakiś faktów , niesprawdzonych plotek i własnych opinii co zdarza się niezmiernie rzadko u dziennikarzy z tego rodzaju portali . Nawet jak bym się miała do czegoś przyczepić to nie mam do czego . Jestem pełna podziwu dla wiedzy i doświadczenia dziennikarskiego Pana Tomasza Lisa a on znając swoją wartość bardzo niechętnie ulega kompromisom i to go niejednokrotnie gubi. Natomiast jego druga prywatna osobowość jest nie do zaakceptowania (może tylko dla mnie) ale jak widać są wyjątki - nazwisko i siła popularności (jakakolwiek by była) robi swoje

• @barbhome9013
    @barbhome9013 Год назад +157

Jak to jest, ze ludzie pozbawieni wszelkich zasad moralnych sa szanowani? Staczamy sie do szamba, a raczej juz w nim jestesmy!

• @melianna999
      @melianna999 Год назад +9

To samo pomyślałam. Nie ma prawdziwych Polaków w tym kraju???

• @halinanikiciuk3844
      @halinanikiciuk3844 Год назад

A kaczynski ziobro ,kaminski wasik,duda dlugo mozna by tak eliczac tych prawdziwych Polaków i patriotów 😅​@@melianna999

• @janczarnocki260
      @janczarnocki260 17 дней назад

To sztuczne, tak jak sztuczna jest sława dzięki tv.

• @cear8474
    @cear8474 Год назад +40

Pan Bog daje mu jeszcze szanse nawrócenia .Oby to wykorzystał Widac ktoś sie za niego modli .Powrót do Boga i to jak najszybciej Panie Lis

• @irmanastalczyk7486
    @irmanastalczyk7486 Год назад +75

Tak najczęściej jest: Bóg, czy Los /kogo wolisz/ daje ci więcej niż o to prosisz, więc chwytasz, chłoniesz i święcie wierzysz że wszystko możesz. Budujesz i niszczysz - bez opamiętania. -Wszystko mogę - A kiedy rozum powraca na swoje miejsce... To Świąt już nie ten, nie taki sam. Gwiazdy odpłynęły i łapiesz resztki słonecznego światła. 😮

• @Quest54
      @Quest54 Год назад +5

Pięknie napisane👍

• @StasiaGaik
      @StasiaGaik Год назад +4

Wróg Polski nr 2 płaci zdrowiem

• @WandaStachowicz
      @WandaStachowicz 14 дней назад

Lewacki dziennikarz

• @bozenakuta1173
    @bozenakuta1173 Год назад +104

Coś podobnego !!!!!!!! Pan LIS przypomniał sobie o Panu Bogu, niesamowite !!!!!!!! i jeszcze wystartował do Niego z pretensjami !!! To do niego podobne, ale ma u Niego szansę, bo jest Miłosierny.

• @zofiamajewska4997
      @zofiamajewska4997 Год назад +8

Lepiej późno niż wcale Bez Boga ani do proga

• @george.brzeczyszczykiewicz
      @george.brzeczyszczykiewicz Год назад

lis do Pana Boga??? Totalny bełkot!!! Szybciej hipopotamy zaczną fruwać i będą żywić się nektarem z kwiatków.

• @monikamaczkowska6829
      @monikamaczkowska6829 Год назад +6

Jak trwoga to do Boga!!!

• @jokaplacek6489
      @jokaplacek6489 Год назад +7

@@zofiamajewska4997 w sumie racja, dla Boga nigdy nie jest za pózno

• @brunokather1530
      @brunokather1530 Год назад +4

My wszyscy popełniamy błedy .Po to tu jeszesmy zeby sie uczyc .Najwazniejsze ,ze przechodzac przez zycie otwieramy oczy i serce dla Boga.
      Jezus powiedział jezeli ktos z was jest bez winy niech pierwszy zuci na nia kamieniem, tłum sie rozszedł ,mowi Jezus nikt cie nie potepił ,idz ja tez cie nie potepiał ale nie grzesz juz wiecej...

• @hanna.m.7846
    @hanna.m.7846 9 месяцев назад +33

Pani potrafi o wszystkim mówić, bez uszczyplin, bez tendencji. Zawsze dyskretna, dyplomatyczna. Chapeau!!

• @lukaszolender88
    @lukaszolender88 Год назад +37

W 2002 r. po interwencji amerykańskiej na Afganistan wykazał się brakiem obiektywizmu dziennikarskiego. Podczas prowadzenia Faktów powiedzial. Jaki jest sens stosować rakietę wartą 2 mln dolarów w namiot warty 10 dolarów😉

• @pawekowaluk1859
    @pawekowaluk1859 Год назад +85

To, co można powiedzieć o takim typie jak pan Lis, nie wypada pisać w komentarzu zachowujacym kulturę wypowiedzi.

• @PaulaRodak
      @PaulaRodak  Год назад +9

Kulturę wypowiedzi wypada zachować zawsze

• @halinanikiciuk3844
      @halinanikiciuk3844 Год назад +1

Chodząca kultura😂

• @mariaapolonia9605
      @mariaapolonia9605 11 месяцев назад +4

Chodząca "kultura"pani Paulo to sam Lis

• @mariaapolonia9605
      @mariaapolonia9605 11 месяцев назад +7

I czemu pani nie wspomniała, że Lis też powinien zachować kulturę wypowiedzi a nie upominać innych.Sluchacze pani podkastu wypowiadają się tak jak ten obywatel na to zasługuje i tyle w temacie.Pozdrawia. 😂

• @PaulaRodak
      @PaulaRodak  11 месяцев назад

@@mariaapolonia9605 wspomniałam

• @kasiakasjanowicz9462
    @kasiakasjanowicz9462 Год назад +510

Niestety... Pan Lis miał talent, ale przede wszystkim wyjątkowe szczęście i wsparcie na drodze zawodowej, jak mało kto w Polsce. Zgubił go postępujący brak obiektywizmu i arogancja, ale też charakterologiczna dwulicowość. 🙁

• @roberthanusen23
    @roberthanusen23 Год назад +22

Do Boga? Szczyt megalomanii i głupoty.

• @agnieszkawisniewska9302
    @agnieszkawisniewska9302 Год назад +38

Może za dużo polityki w życiu Pana Lisa. Wiadomo, że tematyka polityczna działa destrukcyjne również na zdrowie. Może lepiej zbliżyć się do Boga...

• @grazynamielnicka1812
    @grazynamielnicka1812 10 месяцев назад +30

Każde pokolenie ma swój czas!
    Tomasz Lis również.😮

• @paulaczarnecka3763
    @paulaczarnecka3763 Год назад +34

Dziękuję bardzo Paulo Rodak za odcinek o dziennikarzu Tomaszu Lisie. Pozdrawiam serdecznie ❤❤❤❤🎉🎉🎉🎉🎉🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

• @maria8720
    @maria8720 Год назад +58

Tego pokroju dziennikarzy, z tą wiedzą w Polsce na pęczki. Nic wielkiego. Świat się bez niego obywa.

• @ewalisowska1854
    @ewalisowska1854 Год назад +247

Pretensje do Boga? Dużo dostał od życia, a że wszystko zmarnował to chce winą obarczyć Boga? Dzisiaj to złośliwy i schorowany człowiek.

• @agnieszkadudzic6425
      @agnieszkadudzic6425 Год назад +38

Słuszna uwaga. Niech dziękuję Bogu że żyje i jest w stanie normalnie funcjonować...

• @TrockeyTrockey
      @TrockeyTrockey Год назад +38

Też tak myślę. Tyle dostał i mu mało, i jeszcze pretensje. Brakuje mu pokory.
      Swoją drogą zachowuje się trochę jak Durczok, ze swoją frustracja promieniującą na około.
      Nie zazdroszczę mu, wpadł w pułapkę. Nie umie z niej wyjść.
      Ale dobrze że jest szczery z tą pretensją. Moim zdaniem Tomasz ma pretensje do ... siebie. Kariera w pewnym sensie mu zaszkodziła, jak Durczokowi. Nie umiał przekuć jej na sukces osobisty.

• @jozefk8948
      @jozefk8948 Год назад +4

Ewangelia:
      On zraniony jest za występki nasze, starty za winy nasze. Ukarany został dla naszego zbawienia, a jego ranami jesteśmy uleczeni. Wszyscy jak owce zbłądziliśmy, każdy z nas na własną drogę zboczył, a Pan jego dotknął karą za winę nas wszystkich. Znęcano się nad nim, lecz on znosił to w pokorze i nie otworzył swoich ust, jak jagnię na rzeź prowadzone i jak owca przed tymi, którzy ją strzygą, zamilkł i nie otworzył swoich ust. (Ks. Izajasza 53 - 700pne)
      Jeżeli ustami swoimi wyznasz, że JEZUS JEST PANEM, i w sercu swoim uwierzysz, że Bóg Go wskrzesił z martwych - osiągniesz zbawienie. Bo sercem przyjęta wiara prowadzi do usprawiedliwienia, a wyznawanie jej ustami - do zbawienia. (Rzymian 10:9-10)

• @Danuta-z2m
      @Danuta-z2m Год назад +11

Jak spotkał Hanie to pewnie powiedział dzięki Bogu i Bóg wtedy pomagał,a jak choroba to właśnie przez złość na tego samego Boga.Jak jest taki wierzący to powinien wiedzieć ,że Bóg jest rychliwy ale sprawiedliwy.Pozdrawiam Ewo.

• @ewalisowska1854
      @ewalisowska1854 Год назад +5

​@@Danuta-z2mDziękuję. Również pozdrawiam.

• @kosmoWRC
    @kosmoWRC Год назад +106

Witam serdecznie, oczywiście znam gościa, ale tylko z wiadomości. Tylko szkoda, że sprzedał się tak w polityce

• @bozenar8886
    @bozenar8886 Год назад +47

Bez przesady z tą ciężką operacją serca. Taką wadę ma masę ludzi, ja też. Żyję z nią ponad 60 lat. Moze być przyczyną udarow. Dziwię się lekarzom Lisa, że wczesniej na to nie wpadli. dopiero dr Szumowski, ten znienawidzony pisowski minister. No i te maratony...

• @d.d.4306
      @d.d.4306 11 месяцев назад +5

Może nie chcieli na to wpaść

• @regine5285
      @regine5285 7 месяцев назад

Tez o tym myślałam. Na pewno go nie lubili.​@@d.d.4306

• @elaantczak5172
    @elaantczak5172 Год назад +2

Dziękuję bardzo .Pozdrawiam ❤

• @izazielinska1939
    @izazielinska1939 Год назад +15

On do wszykich ma pretensje. Nie do strawienia gość

• @MariolaHartwig
    @MariolaHartwig Год назад +16

Do Boga nie miej pretensji tylko do siebie bo Bóg dał Ci rozum a ty go zmarnowałeś na igraszki z diabłem to teraz masz za swoje lepiej się zacznij modlić i zrób rachunek sumienia i żal za popełnione grzechy a żenić się z kimś kogo się nie kocha to trzeba być wyrafinowana osoba i mieć marzenia o wizerunku innej osoby trzeba było żonie powiedzieć to przefarbowała u włosy a nie oglądać się za inna wystarczyłaby peruka do uniesień tak się unosiles że 4 udary dostałeś tak Cię doprowadziła miłość do blondynki modl się aby nie było gorzej pozdrawiam

• @MrsBea182
    @MrsBea182 Год назад +9

Moja propozycja na następny film - Tomasz Terlikowski.

• @ewasaw5191
    @ewasaw5191 Год назад +222

Do Boga warto zwracać się przez cale zycie, a nie jak przyjdzie choroba. Takich katolików mamy dużo ...

• @halinanikiciuk3844
      @halinanikiciuk3844 Год назад +11

A co tu ma do tego katolicyzm,wiara w Boga nie ma nic wspólnego z katolikami,a szczególnie tymi z.pisu

• @j.b.7435
      @j.b.7435 Год назад

​@@halinanikiciuk3844Obudź się babciu z tuskowego snu! 😂😂😂

• @j.b.7435
      @j.b.7435 Год назад

​@@halinanikiciuk3844Obudź się babciu z tuskowego snu! 😂😂😂

• @kotWbutach639
      @kotWbutach639 Год назад

Sama do do tego doszłaś ??? ​@@halinanikiciuk3844

• @DoM-jp3fx
      @DoM-jp3fx Год назад +3

@@halinanikiciuk3844 Dokładnie !

• @urszulapawlak3810
    @urszulapawlak3810 Год назад +200

Człowiek nieciekawy o przerośniętym ego. Sa ciekawsze postacie

• @silesiapelszyk4107
      @silesiapelszyk4107 10 месяцев назад +8

Pamietam jak nazwal ludzi stadem baranow - taki to opiniotworczy dziennikarz.

• @martapaduch1668
    @martapaduch1668 Год назад +9

Serdecznie pozdrawiam !!!

• @elzbietab5787
    @elzbietab5787 Год назад +111

Jakoś nie wierzę w jego 4 udary, przeważnie po 3 jest koniec,, udawał,przeciągał , żeby być na chorobowym ,aby uniknąć zwolnienia ,Lis to cwaniak , przebiegły i chytry.

• @ylgorke2700
      @ylgorke2700 Год назад

Mezczyzni moga przejsc nawet wiecej udarów, zalezy od kondycji zdrowia-( uzywki w nadmiarze). Znany muzyk z Sweet z lat 70tych - Brian Connolly mial 7 razy zawal. Zmarl przedwczesnie przez aloholizm.

• @Maria-b5o3j
      @Maria-b5o3j 10 месяцев назад +1

Obrzydliwy komentarz . Wstydź się..

• @barbararossa-nc5wl
      @barbararossa-nc5wl 10 месяцев назад +1

Chorobowe zwolnienie to tylko 180 dni, a później to zasiłek rehabilitacyjny może być do roku, ale tylko wtedy jeżeli rokuje wyzdrowienie. Zostaje renta. Ale po tym jak mówi i wygląda to napewno jest po udarach. Złośliwość jest zbędna. Trochę ludzkiej życzliwości!!!.
      Nie musimy kogoś kochać ale mieć szacunek do drugiej osoby.

• @JadwigaT-x7g
      @JadwigaT-x7g 2 месяца назад

Nie namawiaj mnie żebym miała szacunek do takiego typa jak Lis, bo to wyjątkowo podła kreatura, ten cały jego "dorobek" zawodowy, życiowy, Podlec nad podlcami. I jeszcze te seksualne poniżanie ,to już zakrawa na wzgarde. Szkoda ze "nie zdazyli' go skazać, ale to przecież''arystokracja dziennikarska'- takie dno!!!!!!

• @marexb2067
      @marexb2067 29 дней назад

@@ylgorke2700 O. to ci co spiewali "Fox on the Run." przypadek?

• @danutamalinowska1534
    @danutamalinowska1534 16 дней назад +5

Pan Lis powinien Panu Bogu gorąco dziękować za to, że dał mu szanse na zmianę jego życia...

• @ewaj1966
    @ewaj1966 Год назад +10

Bardzo dziękuję za ten odcinek ❤Pozdrawiam

• @jacekmandaryna7629
    @jacekmandaryna7629 Год назад +166

A kogo jeszcze obchodzi Lis . Ni brat , ni swat ot karierowicz jak Kraśko i wielu innych . Każdy ma swoje pięć minut i wystarczy .

• @janinakuczmarska2608
      @janinakuczmarska2608 Год назад

KNIE NAPISAL

• @bobyboo8486
      @bobyboo8486 Год назад +12

Resortowy bachor Lisienko.

• @melianna999
      @melianna999 Год назад +2

ważne jakie zostawia sie po sobie wspomnienia i opinie ludzkie - bo Bóg ma na ocenę całą wieczność

• @Kopwlni2097
      @Kopwlni2097 Год назад

Lubię hego i jego repirtaże, a jeśli chodzi o życie prywatne to już ,nie pidoba mi się że dał sie wkręcić w związek z tą hanną.

• @ZdsisławaMartyna
      @ZdsisławaMartyna 11 месяцев назад +1

Popieram

• @moniakowal6017
    @moniakowal6017 Год назад +253

Niestety, ale sodówka uderzyła mu do głowy.

• @lacroix1188
    @lacroix1188 Год назад +173

Tomek Lis - kiedyś poważany dziennikarz, potężny kandydat na prezydenta, przegrywający jedynie z Jolantą Kwaśniewską w sondażach. Dziś - jedna z najbardziej skompromitowanych osób w Polsce.

@@ylgorke2700 masz o tym delikatnie na tym filmie, delikatnie jest wspominane, posłuchaj, ja nie żyje w Polsce od bardzo dawna i wiem dlaczego, nieuku, leniu, trutniu

• @ewasaw5191
      @ewasaw5191 Год назад +7

​@@marcinkowskimariusz7787cóż za kultura?

• @ewasaw5191
      @ewasaw5191 Год назад +16

​@@ylgorke2700wspomniany Pan miał utorowaną drogę zawodową i uderzyła woda sodowa do głowy . OJCZYZNA, to rzecz święta, trzeba kochać i szanować.
      Podobnie przebiegała, aczkolwiek gorzej się zakończyło "dokazywanie" Pana Kamila Durczoka...

@@ewasaw5191 z pośród synalków i wnuczek starej sitwy jedynie Tomasz Lis przyznał że jest zatrudniony w TV po znajomości, to znajomości a nie zdolności zapewniły mu bogate beztroskie życie, ale on to publicznie przyznał, Lis jednak ma ogromny talent i miał energie, temu się nie da zaprzeczyć, jeżeli ma pani rozeznanie w sądach, wojsku, policji i ogólnie MSW to powinna pani wiedzieć że połowa zatrudnionych tam ludzi to rodzina lub zanajomi znajomych, tak zatrudniono żone Hoffmana która przez lata brała sporą kasę za nic nie robienie bo do biura nigdy nie przychodziła, wiecznie bylą na chorobowym a kiedy wybuchł skandal wysłała bezczelnie kolejne zwolnienie tym razem że leczy się psychiatrycznie, takich jest dziesiatki tysiecy

@@ewasaw5191 musisz się koniecznie przekonać ewosaw gdzie ciebie ma "ojczyzna", i kiedy posiedzisz sobie niewinna 20 lat w więzieniu jak nieszczęsny Komenda i jemu podobni, kiedy twoje dziecko zostanie zamordowane jak ta 17 letnia dziewczyna w której zabójstwie maczali palce policjanci i prokuratorzy, kiedy po 40 latach harówy dostaniesz jałmużnę w wysokości 1000 zł. To wtedy będziesz ryczała jak wyleniały łoś, jak wykastrowany baran będziesz ryczała: "dlaczego ja nie wyjechałam z tego bagna, z tego dziadowskiego systemu, z tego niesamowitego syfu 40 lat temu!!!". Wolny człowiek mieszka tam gdzie chce, niewolnik tam gdzie musi. Ojczyzna szanuje obywatela, żyje on w spokoju i się bogaci. Piekło człowieka obdziera żywcem ze skóry, a diabeł mu mówi: "to dla dobra ojczyzny".

• @iwonamr9946
    @iwonamr9946 Год назад +64

Muszę powiedzieć, że potraktowała pani Lisa bardzo łaskawie... Ale fajnie, że nie musi pani Paula tak bardzo tłumaczyć się ze swoich obiektywnych opinii, jak w przypadku osób mających inne niż Lis - polityczne zapatrywania.... Zaproszenie do oglądania kanału Lisa - to już jednak przesada

• @teresasowikoeska646
    @teresasowikoeska646 10 месяцев назад +20

Tak powinien być traktowany jak on traktował ludzi .Pani jest bardzo miła i wszystko ugladza. Dostał następną szanse od Boga napewno jej nie wykorzysta bo jest podły.

• @jadwiganockowska767
    @jadwiganockowska767 Год назад +11

Zycze duzo duzo zdrowia❤😮

• @Rapa-p5t
    @Rapa-p5t Год назад +34

Człowiek prawdziwie wierzący nie może mieć pretensji do BOGA ponieważ błędy po drodze popełniał dlatego że nie żył PISMEM ŚWIĘTYM Jest to to konstytucja BOŻA

• @jerzydrzewi
      @jerzydrzewi 2 месяца назад

Wierzący tak

• @Rapa-p5t
      @Rapa-p5t 2 месяца назад

@jerzydrzewi wierzący ale praktykujący wierzyć to praktykując cała reszta to kłamcy

• @marvju209
    @marvju209 Год назад +38

Cztery udary i nadal nie wyciągnął wniosków...
    Bóg jest winny 🤭

• @poznaniaklat6073
    @poznaniaklat6073 Год назад +50

on durczak lenik to przeklęta trójca co potrafili upodlić mówce a taki mądry a nie wiedział ze lekarze holistyczni lepiej likwidują przyczyny np udaru i nie wiedział ze lekarze akademiccy leczą tylko skutek a nie przyczynę a jak nie zlikwidujemy przyczyny mamy gwarantowany powrót i tak się stało u niego

• @halinaandrzejczyk2463
      @halinaandrzejczyk2463 Год назад +1

Bajki! W koncu odkryta przyczyna udarow usunieta i dzieki niej zyje i wraca do zdrowia cieszac sie praca na wlasny rachunek. Praca, ktora jest rehabilitacja, z ciekawymi postaciami polskiej sceny nie tylko politycznej.

• @bobyboo8486
      @bobyboo8486 Год назад +7

Zgadzam sie, MENDA, NIGDY nie ogladam tej mendy. Resortowy bachor.

• @halinanikiciuk3844
      @halinanikiciuk3844 Год назад +1

A ty jaki bachor jesteś?

• @grazynaczescik
      @grazynaczescik Год назад +2

​@@halinanikiciuk3844
      Uczciwych rodziców.....chyba rozumiesz słowo UCZCIWY.

• @JolantaZych-y6j
      @JolantaZych-y6j Год назад +1

Durczok był świetnym dziennikarzem

• @adamlidke6004
    @adamlidke6004 Год назад +145

Żałosna postaci.A wiecie kto uratował mu życie??? Profesor Łukasz Szumowski na którego pluł w Newsweeku.

• @d.d.4306
      @d.d.4306 11 месяцев назад +8

Dostał lekcje pokory

• @babciajadzia4694
      @babciajadzia4694 10 месяцев назад +11

Nic z niej nie zrozumiał

• @wieslawazielonka6854
      @wieslawazielonka6854 9 месяцев назад +2

Szumowski...a czy był wtedy w maseczce?

• @bozenna7773
      @bozenna7773 Месяц назад +2

Chyba to był obowiązek P.Szumowskiego
      ?? Lekarz z dostępem do ogromnych pieniędzy...

• @Monika-wv5qm
      @Monika-wv5qm 27 дней назад

Ciekawe czy wyciągnie 🦊 jakieś wnioski

• @Danuta-z2m
    @Danuta-z2m Год назад +37

Obejrzałam,nie oceniam,każdy jest kowalem swojego losu.jego życie ,jego sprawa.Życzę dużo,dużo zdrowia.Dziękuję Paulo.

• @jado9909
      @jado9909 9 месяцев назад

Nie wolno nam jednak zachowywać się jak Kain. Jednym z uczynków miłosierdzia jest upomnieć błądzących i za nich modlić się.

• @RoseWhite-zj3pp
    @RoseWhite-zj3pp Год назад +18

Cztery udary ??
    I brak diagnozy ??

• @kasiagdanska5460
    @kasiagdanska5460 9 месяцев назад +14

To w jaki sposób wypowiadał się o widzach TV i przeciwnikach politycznych dyskredytuje go jako dziennikarza, ale też człowieka. Poza tym wcale nie jest ani wybitnie inteligentny, ani zdolny, ani też mądry życiowo. Zwykły wpbity w pychę pyszałek.

• @budujacywpolsce
    @budujacywpolsce Год назад +29

Pamiętam jak Kinga i Tomasz brali ślub, byłem młody, Kinga była prezenterką Tomasz prowadził wiadomości. Ich ślub był pokazany w TV, wspominam to ze wzruszeniem. Paulo pokazałaś to pięknie i to w wielkim skrócie. To nie sława, nie kariera, ale monotonność życia niszczy związki, chyba, że myślicie inaczej ... Pozdrawiam serdecznie

• @doroziol9904
      @doroziol9904 4 дня назад

Raczej ogromny egoizm niszczy związki (zresztą egoizm po obu stronach)

• @magorzataplata1658
    @magorzataplata1658 Год назад +55

No nie trzeba było Polski sprzedawać przy okrągłym stole.Trzeba wrócić do Boga jak to mówił Ks Kaczkowski.Zyjemy długo ,abyśmy mieli czas się nawrócić, dlatego większość komunistów, morderców żyło bardzo długo tylko dlatego,aby mieć możliwość powrotu do Pana Boga,bo jest nieskończenie miłosierny i czeka na każdego syna marnotrawnego ❤️🙏❤️

• @stasiam2182
      @stasiam2182 10 месяцев назад

Nie powołuj się na ks Kaczkowskirgo bo.ksdisdz Nie zajmował.sie polityka tylko.pomagsl wszystkim czy ktoś był wierzavy czy nie.Wiec won id księdza Ksczkowskiego

• @potrzebanieba4193
    @potrzebanieba4193 Год назад +53

4 udary i zawał to ,, niezły wynik,,

• @sawekzaecki4549
      @sawekzaecki4549 Год назад +12

4 udary Medialna bzdura i manipulacja tak jak jego dziennikarstwo

• @annakapinska7431
      @annakapinska7431 Год назад +5

Szczęście nie trwa wiecznie

• @gregwysocki8696
      @gregwysocki8696 10 месяцев назад +2

I jeszcze jeden,AZ are rozjebie

• @TeddyTeddy-fe6ov
      @TeddyTeddy-fe6ov 18 дней назад

tunie potrzeba nieba. azdrowego. rozsadku. czego brak eierzacym przez sympatie fo. karakana

• @Wiesiek-m2t
    @Wiesiek-m2t Год назад +9

Super odcinek!

• @kazimierasiuda421
    @kazimierasiuda421 9 месяцев назад +13

Tak bracie postępowałeś z ludźmi i taka dostałeś zapłatę nie narzekaj

• @bozenacieslinska7776
    @bozenacieslinska7776 10 месяцев назад +9

Dziękuję za Pani dziennikarską pracę ❤️

• @urszulapawowicz5272
    @urszulapawowicz5272 Год назад +20

Niech zostawi Boga w spokoju niech zacznie zyci zgodnie z 10 przykazaniami

• @urszulaula9759
      @urszulaula9759 10 месяцев назад

Jak większość "katolików"😂

• @justyna5694
    @justyna5694 Год назад +151

Nie przepadam za nim, delikatnie mówiąc,,,,

• @Reniapolka
      @Reniapolka Год назад +13

Nie ma za czym

• @halinanikiciuk3844
      @halinanikiciuk3844 Год назад +2

A g...o to kogo obchodzi za kim ty przepadasz,od i skomentowal😅

• @Bernerd100
      @Bernerd100 Год назад +3

​@@halinanikiciuk3844Nie bluźnij ,bo tak jak Lisa,Twój powrót do Pana będzie żałosny

• @renatanowak9711
      @renatanowak9711 9 месяцев назад

​@@Bernerd100twoj już jest bo ci ten twój kat B. rozum odebrał bucu

• @lucynaradzik6629
    @lucynaradzik6629 Год назад +11

Kolejny super odcinek . Pozdrawiam❤

• @olab.9407
    @olab.9407 Год назад +17

Od BOGA dostał wiele szans a czy je wykorzystał ?

• @monishakiss7664
    @monishakiss7664 Год назад +55

Miał potęcjał,szkoda że tak się sprzedał.Teraz to tylko zgorzkniały sfrustrowany starszy człowiek

• @jozefdytfeld4780
    @jozefdytfeld4780 14 дней назад

T.Lis to klasa ,superliga.Serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowia! Nawet Święty nie jest święty- to do przeciwników p. Lisa

• @mario-lv9um
    @mario-lv9um 9 месяцев назад +3

Czas na przemyslenia dla p.Lisa.Pretensje to raczej trzeba miec zawsze do siebie.

• @annaroman7365
    @annaroman7365 Год назад +11

Piękne córeczki

• @elzbietadawidczyk5685
    @elzbietadawidczyk5685 Год назад +49

Karma do niego wróciła
    Na zgliszczach nic porządnego się nie zbuduje

• @grazynahebda9807
    @grazynahebda9807 Год назад +31

Super odcinek,a ja napiszę tak- pan Bóg nie rychliwy,ale sprawiedliwy,pan Tomasz musi zwolnić tempo życia... pozdrawiam serdecznie ❤️

• @mariasophia925
    @mariasophia925 Год назад +4

Tak pani powiedziala to zdanie z Bogiem,ze mozna by zrozumiec ,ze to Boga tak kocha , on nie ma pojecia z czym sie zwraca do Boga, jesli rzeczywiscie tak powiedzial.

• @cezarygnat2353
    @cezarygnat2353 Год назад +4

mnie się podobał odcinek

• @ElwiraHubisz
    @ElwiraHubisz Год назад +31

Odcinek podobał mi się jak wszystkie inne .Dziękuje ❤

• @irekpindral6722
      @irekpindral6722 Год назад +4

Pani Paula jak zawsze na wysokim poziomie❤Co prawda ten "bohater" jest na zasadzie ...o kimś dobrze albo w ogóle. Więc w ogóle.

• @ElwiraHubisz
      @ElwiraHubisz Год назад

@@irekpindral6722 nic dodać nic ująć .

• @andreaspoltorak4438
    @andreaspoltorak4438 Год назад +4

U mnie w wieku 72 lat, wykryto też dziurę w sercu. Wykryto ją po tym jak zator z żył dolnych przeszedł przez serce i zatamował mi żyły w prawej ręce. Po usunięciu skrzepu (25,0 cm). Powiedzieli mi, że chcą przeprowadzić operację na sercu, by usunąć dziurę. Nie zgodziłem się, mówiąc, zostawcie swoje ręce daleko od mojego serca. Dalej biegam, jeżdżę na rowerze no i biorę udział w maratonie, nie stronię od pływania i grania w siatkówkę. A więc dziury mogą być pożyteczne. Zresztą powiedział mi lekarz, który przeprowadzał operację, że dzięki tej dziurze żyją, ponieważ skrzep nie przechodził przez komory serca. Chociaż moje serce nie zrosło się, nigdy nie miałem, żadnych dolegliwości no i dzięki Bogu nie mam do dzisiaj. To że mu ktoś odebrał maraton, nie leży po stronie Boga, a może po stronie lekarzy. Spychanie, winny na innych jest wygodne.

• @joe-ob3se
      @joe-ob3se Год назад

Kawał skrzepu: ćwiartka metra to trudno uwierzyć.

• @andreaspoltorak4438
      @andreaspoltorak4438 Год назад

Tak miał 25 cm, dlatego mam cięcia na nadgarstku i powyżej łokcia. Lekarz powiedział, że ten drugie cięcie było potrzebne, aby ten skrzep usunąć. Dlatego 3 dni po operacji przyjął mnie lekarz, który przybył, aby ze mną rozmawiać i to on odkrył, że moje serce jest niezrośnięte i to od niego dowiedziałem się też o długości tego skrzepu. Jeżeli pana to interesuje, to nawiąże kontakt z kliniką, w której przeprowadzono tę operację.

• @joe-ob3se
      @joe-ob3se Год назад

@@andreaspoltorak4438 Co mógłbym dodać - dziękować, prosić i gimnastyka.

• @jolakaminska6151
    @jolakaminska6151 12 дней назад

Uwielbiam tego gościa prawdziwy dziennikarz życzę mu zdrowia kanal pana Lisa oglądam ❤

• @annakuflewska4444
    @annakuflewska4444 Год назад +11

Pan Bóg nie rychliwy ,ale sprawiediwy...Módl się człowieku ,aby Cię nie spotkała większa kara.
    ..

• @epearl909
    @epearl909 9 месяцев назад +2

Ogladalam programy Tomasza Lisa wiele lat temu, nigdy nie przyszloby mi do glowy, ze tak bardzo krzywdzil Polakow wywnioskowalam to z komentarzy sluchaczy a z narracji Pauliny tylko to ze nie mial wysokiej moralnosci , pozdrawiam

• @IzaPlett
    @IzaPlett Год назад +15

Pretensje do
    Boga ??? Ma gdzieś Boga 😢

• @arkadiusz2283
    @arkadiusz2283 Год назад +90

Lis ,to taki lewicow tuba ,hejter , pracownicy go dobrze znają jaki to typ.

• @helenam5369
    @helenam5369 Год назад +4

Gościu sam zapracował na swój los,,,?

• @bozenasobierej2432
    @bozenasobierej2432 Год назад +33

Dziękuję bardzo! ❤

• @BogusawBratasz-cy5dr
      @BogusawBratasz-cy5dr Год назад +6

Niech szlak trafi prawdziwa kanalia zasłużył sobie na taki los karma do niego wrocila

• @danieltwarowski764
    @danieltwarowski764 Год назад +18

Trzeba było więcej przyjąć soku z żuka.

• @KazimierzSzymanski-sd3co
    @KazimierzSzymanski-sd3co 14 дней назад +3

Dobrze niech się zajmie zdrowiem bo w dziennikarstwie dawno odjechał zrobił karierę tylko dzięki ukladom i tyle żadnen wielki dziennikaz

• @GrazKal475
    @GrazKal475 Год назад +8

Dziękuję 🌺

• @bozenna7773
    @bozenna7773 Месяц назад +2

Dla niektorych wzorem jest ten ,ktory cale zycie zyja na koszt Polski. 😢

• @bozenna7773
      @bozenna7773 Месяц назад +1

To jest J. Kaczynski. Swietnie mu sie zyje.Nic nie ma ...a mial cala Polske.😢