>

MOBİL OYUN ÇÖPLÜĞÜ

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 12 апр 2025
  • Eyyoo; what's up, bu videoda mobil oyun çöplüğünden, bu çöplüğün nasıl oluştuğundan bahsedeceğim.
    ---------
    İnstagram : / kartex07
    Discord Sunucumuz: / discord
    -------
    MOBİL OYUN ÇÖPLÜĞÜ

Комментарии • 2,4 тыс.

• @withere5638
    @withere5638 Год назад +1036

oyun reklamlarından nefret etmeyen yoktur

• @damaamad6167
      @damaamad6167 Год назад +9

Nasıl para kazansınlar

• @axolotl178
      @axolotl178 Год назад +44

​@@damaamad6167supercell oyunlarında reklam yok ;)

• @asqew1907
      @asqew1907 Год назад +5

net npc

• @Wolf_28-61
      @Wolf_28-61 Год назад +25

​@@axolotl178p2w var o yetiyo

• @naunseynada7887
      @naunseynada7887 Год назад +5

Aga riot games gibi vizyonu ONLİNE oyun firması yok adamlar %2 p2w ve 0 reklam ile en büyük online oyun firması (ubisoft oyunları offline oyun kategorisine giriyor.)

• @acgumut
    @acgumut Год назад +229

Bir oyun geliştirici olarak yazıyorum. Mobil oyunların böyle çöplüğe dönmesinin en büyük sebebi mobil platformlarda oyun yayınlamanın ücretsiz olması. Örneğin Playstore'da üye olurken bi kereliğine 25 dolar verip istediğiniz kadar oyun yayınlayabiliyorsunuz. Bu yüzden kaybedecekleri bir şey olmadığından yapımcıların asıl amacı kaliteli oyun yapmaktan ziyade mümkün olduğunca fazla oyun çıkarıp 2-3 reklam izletmek oluyor. Steam gibi platformlarda bunu önlemek için her oyun için hem 100 dolar ödemeniz hem de oyununuzun belli değerlendirmeleri geçmesi gerekiyor. Hele XBox, Playstation veya Nintendo'ya oyun yapıyorsanız firma ile karşılıklı NDA imzalayıp oyun konsept onayı almanız, geliştirici kiti parası yatırmanız, oyunun durumuyla ilgili materyaller yollamanız filan da gerekiyor. Mobil oyunların bu halde olması tamamen platformların buna izin vermesinden kaynaklı.

• @cevatkokbudak6414
      @cevatkokbudak6414 Год назад +1

Hiç oyun yaptın mı ?

• @Rexsussy
      @Rexsussy Год назад +2

@OmarMammadov064adamın sorusunu cevaplasaydın keşke

• @antixpeeland3751
      @antixpeeland3751 Год назад +6

Adam öyle bir yazmışki herkes oyun geliştiricisi olduğuna emin oldu

• @cevatkokbudak6414
      @cevatkokbudak6414 Год назад +1

@@Rexsussy Yo bu yarım cevap anlamama yeter ( Cevap: hayır yapmadı )

• @hamzatuna64
      @hamzatuna64 Год назад +1

Pc de oyun yayınlamak steam den yayınlamak değil kendi sitemizden oyun yayınlamak paralımı

• @fesant3119
    @fesant3119 Год назад +25

Bazı mobil oyuncular mobil oyunları sevdiğinden değil bilgisayar alcak paraları olmadığından mobil oyunlar oynar😢

• @KatraX
    @KatraX Год назад +1

Reklamlarda Eğlemceli Gözüken Oyunları İndirmeye Çalıştığımda
    3 Saniyede Bir Çıkan Reklamı Görünce Ben;

• @DriftWithBlitz
    @DriftWithBlitz Год назад +4

0:47 abi kantinde satılan karpuzlu çilekli

• @wolfho
    @wolfho Год назад +144

Ben de eski bir java oyunları oyuncusu olarak sana kesinlikle katılıyorum. Mobil oyunlar günümüzde bir çöplüğe bürünmüş durumda. Bu arada en sevdiğim gazoz limonlu Söğütlüçeşme

• @Inbredboi
      @Inbredboi Год назад +1

J2me bounce tales

• @wolfho
      @wolfho Год назад

@@Inbredboi en çok oynadığım oyunlar arasında

• @MatikKro
      @MatikKro Год назад

@@wolfho roblox eskimi merak ettim

• @Doriqq07
      @Doriqq07 Год назад

@@MatikKro roblox 2006 yılında çıkmış bir oyundur

• @B_for_Benedetta
      @B_for_Benedetta Год назад

​@@Doriqq07roblox oyundan çok web sitesi gibi

• @Musti.Amp1903
    @Musti.Amp1903 Год назад +74

Eski mobil oyunlara bakınca "oyun" derdim şimdi bakınca para tuzağından başka bişey göremiyorum

• @Melihkoctas
      @Melihkoctas Год назад +2

Mobilde gerçekten 'oyun' olan son oyunlardan biride pascal's wager dır. Tavsiye ederim

• @Musti.Amp1903
      @Musti.Amp1903 Год назад

@@Melihkoctas tavsiye için sağol bakarım

• @Melihkoctas
      @Melihkoctas Год назад

@@Musti.Amp1903 rica ederim

• @Gtafan8550
      @Gtafan8550 Год назад

Eski çıkan oyunlarda p2w di Gameloft vardı en iyi oyunlar yapan 2010 2016 kadar 2010 yıllarında bile p2w oyun yapıyordu

• @Musti.Amp1903
      @Musti.Amp1903 Год назад +1

@@Gtafan8550 evet gameloft eski efsane oyunları kaldırdı üstüne yıllardır oyun yok

• @enesyorulmaz3205
    @enesyorulmaz3205 Год назад +51

2012 ve 2016 yılları arası mobil oyunların en yılların olduğu zamanlardı para için değilde oyuncuyu mutlu etmek için yapılıyordu en azından. Gangster vegas , Asphalt 8 , shadow fight 2 , nova 3 , modern combat 5 , lonewolf tarzı oyunlar beni o yıllar için kendimi alıp götürüyordü. İşin üzücü kısmı ise bu oyunları en eski cihazlarda bile sabit 45 fps alıyorduk. Şimdiki cihazlarla birlikte daha kaliteli oyunları kaldırabilirken kimse artık eskisi gibi tp oyunları yapmıyor. Ah dostum o eski günleri özlüyorum. Gelecekten beklentim kalmayınca geçmişte vakit harcadığım oyunları şimdi tekrardan deneyim edecem ve şuan lonewolftayım. Hikayesi hala çok ağır geliyor. Bu arada lonewolfu çok az kişi biliyor şuddetle tavsiye ederim oynanış bakımından en iyi sniper oyunu derim hikayesinden bahsetmicem bile en azından türk dizilerinden iyi :D

• @serpilbabaoglu6498
      @serpilbabaoglu6498 Год назад

Deniycem

• @Nanno398
      @Nanno398 Год назад

lone wolfu bitirdim siera 7 de güzel

• @sametozyurt_
      @sametozyurt_ Год назад

​@sn.k7811aradığınız oyunun ismi Forgotten warrior olabilir. Samsung e250de oynardım prensesi kurtarmak için bir karakteri yönetiyorduk.

• @trajedi2905
      @trajedi2905 Год назад

​@@Nanno398 bende bitirdim ama devamı yokmu?? (Ben bulamadım)

• @altnmikrofon2910
      @altnmikrofon2910 Год назад +1

​@sn.k7811ulan anamın tuşlu telefonunda ne oynardım, tek bir hata yapıp düştüğümde sinirden telefona tükürür ağlardım:D

• @kontmatheas3166
    @kontmatheas3166 Год назад +8

Küçükken dan the mani bitirip hikayesine bayılmıştım.Öyle oyunları hiç yapmıyorlar artık. Son zamanlarda northgardin mobil portunu oynuyorum o güzel valla

• @İsimhshwh
      @İsimhshwh Год назад

Şuan bendede dan the Man yüklü

• @rasitcetin4862
      @rasitcetin4862 7 месяцев назад

2 yaşındayken 😢😢😢😢 (13 yaşındayım) LoL indirmeye veya oynamaya çalıçma😅😅😅

• @Erkan_kim
    @Erkan_kim Год назад +15

Hayir bizlerin de bi sıkıntısı var sadece kaliteli oyunlar oynamak istiyoruz...

• @TRABZON_FANATİĞİ_6160
      @TRABZON_FANATİĞİ_6160 Год назад

NFS. CARX STREET CALL OF DUTY WARZONE
      bunlar kaliteli yapımcıların kaliteli oyunları.

• @MusiSo2
      @MusiSo2 10 месяцев назад

​@@TRABZON_FANATİĞİ_6160 Cihazı iyi olmayan çok elemenlar var kardeşim

• @Kurt_baba31
      @Kurt_baba31 18 дней назад +1

O zaman büyümekten kaynaklanıyor

• @efecal207
    @efecal207 Год назад +187

Ben 2007 doğumlu olduğum için java oyunlarını deneyimleme fırsatım olmadı, fakat ilk çıkan mobil oyunlarını deneyimleme fırsatım oldu. Mobil oyun pazarında günümüzde portlanmış oyunlar dışında hiçbir güzel oyun yok. 2014 zamanları telefonumda Cut the Rope, Angry Birds, Asphalt, Fruit ninja vb. mobil için tasarlanmış oyunlar oynardım. Şimdi telefonuma baktığımda FNAF 1'in remastered versiyonu (FNAF serisinin ilk 7 ana oyunun konsol ve mobil portları daha güzel), Gta 3, VC, SA ve LCS'nin mobil portları, Papers Please'in Mobil portu, NFS MW 2012'nin mobil portu var. Yani artık mobil için tasarlanmış oyunlar çöplükten ibaret.

• @windums560
      @windums560 Год назад +7

İyi oyunlar da var ama çok altta kalıyorlar.
      Minireview adlı bir uygulama var. Orada gerçekten hak eden oyunlar ayrıntılı puan verilmiş listeleri var. Ben çok güzel oyunları buradan buldum. Belki işinize yarar yazmak istedim😅
      1)Gereksiz reklam var mı
      2)Oynanışı güzel mi
      3)Görünüşü güzel mi
      4)Kontrolleri rahat mı
      diye puanlı.

• @CuboDoge
      @CuboDoge Год назад +5

Kardeşim “dentures and demons” oynamalısın mobil oyunlar arasında bir mücevher

• @coconutgun325
      @coconutgun325 Год назад

PAPERS PLEASE MOBİL PORTMU?

• @coconutgun325
      @coconutgun325 Год назад

Bu arada hala into the dead gibi güçlü serilerde çıkıyo mobile ve hala halfbrick gibi eskiden beri androidde iyi işler ortaya koyan firmalar da var ve rainbox six siegenin android portu geliyo(adı rainbow six mobile)(yine de reklamı yapılan ya da popülerlerde olan çoğu mobil oyun ve uygulamanın çöp olduğu bilinen bir gerçek örnek tiktok ya da şu gardenscape çakması ve sahte reklamı olan oyunlar)

• @efecal207
      @efecal207 Год назад

@@coconutgun325 var google play ve app store'da çıktı fakat fiyatını hak etmiyor (play store'da 90, app store'da 150 lira. Oyun steam'de ise 18 lira XO )

• @winXP399
    @winXP399 Год назад +39

Gelecekten umut kalmayınca geçmişe Özlem artar

• @qel2821
    @qel2821 Год назад +27

Aralarında hala arada sırada oynadığım oyunlarında bulunduğu liste: Hungry Shark Evolution, Shadow Fight 2, Dan The Man, Earn to die serisi, Death Worm, Crash of Cars, Smashy Road serisi, NOVA 3 (play store dan kalkalı baya oldu) Jetpack Joyride, Drive Ahead, Vector ve Eyes

• @Gtafan8550
      @Gtafan8550 Год назад +1

Gameloft eski oyunları çok iyiydi

• @Nightmare.__.
      @Nightmare.__. Год назад

Zevkini sevdim özellikle earn to die serisini çok severdim hele oyunun cutsense'lerindeki "I need a car ... Any car" cümlesi her duyduğumda hoşuma giderdi halada öyle

• @yakub31
      @yakub31 Год назад +1

Olamaz 3.sınıftaki halim yorum yazmış
      BANA BAK BİR KAÇ AY SONRA O TELEFONU GARANTİYE GÖTÜRYOSUNUZ AMA CLASH OF CLANS HESABINI BAĞLADIĞIN Google HESABI SİLİNİYOR VE SENDE ŞİFRESİNİ BİLMİYORSUN AYLARCA OYNADIĞIN İLK ONLİNE OYUN HESABIN YOK OLUYOR LÜTFEN 16 YAŞIMA GELDİM HALA O HESABIN HASRETİ İLE YANIP TUTUŞUYORUM BU ARADA SÜREKLİ BELEDİYE YÜKSELTİYON YA BOŞUNA YÜKSELTME DİĞER SAVUNMA BİNALARINI YÜKSELT BİDE 2.KIŞLALAR SİLİNİYOR ONUN İÇİN ONLARLA FAZLA UĞRAŞMA BOŞ YANİ

• @Gtafan8550
      @Gtafan8550 Год назад

@@yakub31 benim de gittiydi hesap cihazı kırdımda

• @coconutgun325
      @coconutgun325 Год назад

Knk angry birds star wars veya epic gibi yada lego star wars complete saga gibi hakikaten güzel oyunlar da var(evet ab epic ve ab star wars artık yok ama apk var ve evet ben bir sw fanıyım)

• @topalosman7417
    @topalosman7417 8 месяцев назад +3

Boşuna dememişler trendler yaratıcılığı öldürür diye

• @WeLoveYouIsaac
    @WeLoveYouIsaac Год назад +8

3:30 da kopyalayın dediğin anda kopyacı ninja kakashi koyman güzen ayrıntı :)

• @birusk
    @birusk Год назад +8

2:39 koltuk fiyatlarına gelen zamlardan sonra ben

• @firstoften4423
    @firstoften4423 Год назад +5

5:35 hayatımda bu kadar güzel bir lol özeti duymamıştım

• @xagged
    @xagged Год назад +34

2012'li yıllarda daha iyiydi aslında. özellikle gameloft baya hırpalıyordu kendini düzgün yapımlar için.

• @Sahede
    @Sahede Год назад +3

Asphalt 8 zamanları çok iyiydi ya

• @umut9184
    @umut9184 Год назад +2

Abi Fancade de iyi orda kendi oyununu yapıp paylaşabiliyorsun baya iyi onunda bir videosunu çekebilirmisin

• @yasirakn6011
    @yasirakn6011 Год назад +61

Mobil standartlarının çok üstünde olan Dentures and Deamons 1 ve 2 yi önerebilirim. Eğer zamanında The Last Door'u oynayıp sevdiyseniz benzer bir tad alabilirsiniz.

• @BasemodeArsiv
      @BasemodeArsiv Год назад +1

Nasıl buldum da oynadım bilmiyorum ama mobilde yakın zamanda çıkım yapmış ve takdiri hak eden nadir oyunlardan. Özellikle böyle bir sektör varken

• @Gtafan8550
      @Gtafan8550 Год назад

Ben oynadım iyi bir oyun değil

• @wheps3186
      @wheps3186 Год назад +3

evet dentures and demons çok iyi

• @sensensindir4553
      @sensensindir4553 Год назад +3

Aynı yapımcının Moth Lake adlı bir oyunu daha bulunuyor ona da bakmanızı tavsiye ederim.

• @wheps3186
      @wheps3186 Год назад

@@sensensindir4553 evet o oyunda çok güzel

• @yusuferensayir6322
    @yusuferensayir6322 Год назад +14

Mobilde yapılabilecek en mantıklı iş bir emulator kurup konsol oyunlarını oynamak hem bilgisayarı olmayan insanlar içinde güzel bir alternatif.

• @mustafaeroglu4720
      @mustafaeroglu4720 Год назад

Abi o soda

• @enkag
      @enkag Год назад

satranç oynamak da olabilir (cidden sarıyor)

• @AHumanWithNoHopeForKids
      @AHumanWithNoHopeForKids Год назад

​@@enkagsatranç kral oyun aga ama yinede arada bi güzel MOBİL oyun oynamak da ister insan

• @Arkdia-sk
    @Arkdia-sk Год назад +30

Ne yazık ki Çin piyasasındaki oyunların yarısı bile globalde yayınlanmıyor. Çin piyasası gerçekten mükemmel oyunlarla dolu ancak insanların birçoğu onlardan habersiz ve ülkemiz oyuncuları mağaza olarak sadece Play store veya App Store gibi saçma yerlerden oyun indiriyor. Pubg Mobile ile tanıdığımız Tencent Games'in bile onlarca kaliteli oyunu sadece Çin için yayınlanıyor.

• @SqubeDarkness
      @SqubeDarkness Год назад +2

Taptap tan indirilebiliyor mu çin oyunları

• @SqubeDarkness
      @SqubeDarkness Год назад +1

@@Taheynn nasıl yapıldığını biliyor musunuz

• @Bonhomi.
      @Bonhomi. Год назад +2

​@@Taheynnönerebileceğin yabancı forumları varmı?

• @windums560
      @windums560 Год назад +3

Minireview adlı bir uygulama var. Orada gerçekten hak eden oyunlar ayrıntılı puan verilmiş listeleri var. Ben çok güzel oyunları buradan buldum.
      1)Gereksiz reklam var mı
      2)Oynanışı güzel mi
      3)Görünüşü güzel mi
      4)Kontrolleri rahat mı
      diye puanlı.

• @omerdogan7098
      @omerdogan7098 Год назад +1

​@@windums560teşekkürler

• @rapnasg5196
    @rapnasg5196 Год назад +1

Gerçekten katılıyorum mobil oyun sektörü çöp durumuna düşmüş

• @hamzaula
    @hamzaula 11 месяцев назад +1

Allah raziolsun sen sayenden bütun mobil oyunlar silindim teşurkurler

• @axolotl178
    @axolotl178 Год назад +8

Sırf reklam yok diye supercell oyunları oynuyorum bs cr falan :D

• @barsefemertt
    @barsefemertt Год назад +16

Zamanında saatlerimi gömdüğüm Soul Knight isimli bi oyun vardı mobilde hatta hala var ve gerçekten çok sarıyordu bazılarınızın bileceği Enter the Gungeona benzeyen bi yapısı olan bi oyun ve zamanında oynamamış herkesin bir göz atmasını tavsiye ederim

• @mertbk3097
    @mertbk3097 Год назад +4

1:07 bu oyunları bende oynuyorum ve cidden dediğin şeye katılıyorum

• @BIackhole
    @BIackhole Год назад

01:22 nameless cat'i henüzbitirmedim ama çok özgün ve hoş bir mobil oyuna benziyor.

• @Lykia61
    @Lykia61 Год назад

oyunu kopyalayın kısmında "HATAKE KAKASHİyi" koymana bayıldım puıaıfbaş

• @emekcelik1384
    @emekcelik1384 Год назад +15

şuanda 'bence' hem hikayeli hem reklamsız hem özgün hemde 10 dakikalık otobüs yolculuğunda oynanabilecek oyun serisi shadow fight serisidir

• @antixpeeland3751
      @antixpeeland3751 Год назад +1

Shadow fightda reklam var hemde enerji sistemi var çöp etmişler oyunu

• @Skevlb
      @Skevlb Год назад

@@antixpeeland3751 oyun satıldi baska firmaya

• @emekcelik1384
      @emekcelik1384 Год назад

@@antixpeeland3751 3. Serisini oynuyorum reklam çok az ve enerji mantığı yok

• @Bayram.
      @Bayram. Год назад +1

​@@emekcelik1384onda da internet lazım ve malum internet fiyatları çok diye ucuz tarife + modem ile idare ediyorum ben.O yüzden SF 3 bence kötü hem 2 kadar iyi bile değil hikâyesi falan da yok

• @Nanno398
      @Nanno398 Год назад

ninja arashi deneyin

• @mertbk3097
    @mertbk3097 Год назад +9

1:28 Vampires fall orgins tavsiye ederim rpg tarzı ve uzun bir hikayeye sahip ve seni sıkmıyor sıra tabanlı dövüş mekanikleri var ama çok sardı bence sevebilirsin

• @preachery
      @preachery Год назад +1

Mükemmel bir oyundu ona benzer bir oyun daha vardı da adını unuttum güzel oluyor dark medieval fantasyler

• @kontmatheas3166
      @kontmatheas3166 Год назад +1

Öylesine indirmiş son derece beğenmiştim o oyunu.Mobildeki son derece güzel oyunlardan

• @Bengisevi
    @Bengisevi Год назад +6

Oynadığım son mobil oyun Minecraft. Onu da kastığından sildim ve şu an telefonumda oyun yok. Zaman geçirmek için de Sony Sketch'te(Google Play'de yok artık) bir şeyler karalıyorum/tasarlıyorum.

• @Mecnun7282
    @Mecnun7282 8 месяцев назад

Reklamlarla ilgili bölümde reklam çıkması😅

• @ALFA_TV_MAN-626.36
    @ALFA_TV_MAN-626.36 11 месяцев назад +3

1:12 işte beni anlayan biri

• @_Aliyy
    @_Aliyy Год назад +7

8:01 Derdimiz Bilgisayarımızın Olmaması Ve Mecbur Kalmamız

• @arefsxlty
      @arefsxlty Год назад +1

Saçma salak casual oyunlar oynamak yerine Brawl Stars Pubg falan oynayın en azından

• @_Aliyy
      @_Aliyy Год назад +1

​Brawl Stars
      CİDDİ OLAMAZSIN

• @arefsxlty
      @arefsxlty Год назад

@@_Aliyy sadece örnekti çöp oynamak yerine oynanabilecek alternatiflerde çok bende çok uzun süre mobile mahkum kaldım

• @LordOfPanzers
      @LordOfPanzers Год назад

​@@arefsxltyBrawl Stars'ı alternatif olarak görmemiz gerçekten durumun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.

• @DorukÖztürk-d8e
      @DorukÖztürk-d8e Год назад

tamam sana kaliteli oyun önereceğim clash royale roblox pubg tft(kişiden kişiye değişir bence kaliteli) wild rift wolvesville(vampir köylünün gelişmiş hali)

• @Salih_512
    @Salih_512 Год назад +24

Artık telefondan bıktım adam akıllı oyun yok eski oyunları oynayıp duruyorum
    Düzenleme:ilk'im la
    Düzenleme2: Avşar en iyi gazoz olabilir

• @KoRay.1
      @KoRay.1 Год назад +1

Clash royal

• @ozgurmehmet4258
      @ozgurmehmet4258 Год назад +3

Ya da ücretli oyunlar al reklam yok pay to win'e ben denk gelmedim geneli de iyi mesela ben Stardew Valley, GTA VC ve Rush Rally 3 aldım mis gibi GTA'da kaos yaratıp ve sokak yarışı yapıyorum.
      Rush Rally'de al GC8'i McRea taklidi yap.
      Stardew Valley'de müzik kutusu bile yeter.

• @aliturk3375
      @aliturk3375 Год назад +1

​@@ozgurmehmet4258 furry survival pixel Z oldukça güzel bi oyun ama lanet olası yapımcılar oyunu terk etmiş oyunu dilersen save dosyam tamamen yok oluyor ve yeni içerik eklemek yerine aynı silahın farklı bı lv lini koymuşlar bu yüzden sıkıcılasabiliyir ve aynı bölümleri farklı zorluklarda yapmak zorundasın buda sıkıntı ama hiçbir zorluğu yapmadan da hikayeyi oynayabiliuosun ve hikayesi gerçekten güzel sadece yapımcılar oyunu terk etmiş

• @Salih_512
      @Salih_512 Год назад

@@KoRay.1 oyunu bitirdim 2 yılda hemde yeni şeyler geldi ama oynamıyorum

• @RadioActiveBrine
      @RadioActiveBrine Год назад +1

Mortal Kombat

• @said_2000
    @said_2000 Год назад +4

Mobil Oyunları oynamak için can atmıyoruz zaten imkan yok pc yok napalım.Babamız almıyo

• @Engin_12
      @Engin_12 Год назад

İnşallah bir hayallerindeki pc ye kavuşursun kanka

• @Q7_morac
    @Q7_morac 11 месяцев назад

Abi seni enson 1.5 yıl önce felan izlemiştim sesin acaip deişmiş ve bu videoda %100 haklısın

• @comicozgur
    @comicozgur 2 месяца назад +1

İlk başta kendine özgü bir mekaniği bulunan bir mobil oyun bulamazsın demiştin ya, cevabını veriyorum: pixel gun 3d ve ayrıca bu mobil oyun 2024 Mart ayında Steam e geldi.🎉

• @baris-icin-savas
    @baris-icin-savas Год назад +9

2:06 "Bilgisayarı olmayan veletler"
    Kalbim acıyor arkadaşlar.

• @Mertxce
      @Mertxce Год назад +4

Benimde bir bilgisayarım yok 14 yaşındayım nerdeyse 15e geçcem

• @baris-icin-savas
      @baris-icin-savas Год назад

@@Mertxce 18 yaşımdayım hiç bilgisayarım olmadı

• @birusk
      @birusk Год назад +1

@dorukbaris0013 Bu sizin sorununuz değil devletin sorunu hepiniz bilgiseyar sahibi olması dileğiyle 😥

• @baris-icin-savas
      @baris-icin-savas Год назад

@@birusk haklısın sağol teşekkürler

• @Justuygar
    @Justuygar Год назад +5

Zamanında Rangers Of Oblivion diye bir oyun vardı monster hunterin tıpa tıp aynısıydı 10 dan farklı silah bir sürü büyük boss ve parçalarını kesmek falan.Benim nirvanam o oyundu

• @Cepni1650
      @Cepni1650 Год назад

Çok kasılmıştım o oyunda ben

• @Justuygar
      @Justuygar Год назад +1

@@Cepni1650 bende de 2100 savaş gücü vardı elektrik ile gaddar buff kombinasyonu yapmıştım çift kılıç ile girmediğim kesmediğim yer yoktu

• @Rud7
      @Rud7 Год назад

Harbi ya asiri kasildiydim gunde 6 7 saat oynuyordum kaldirildi asya ozel diye biliyorum suan sadece

• @Justuygar
      @Justuygar Год назад

@@Rud7 çin sv

• @ceylanoyun07
    @ceylanoyun07 Год назад +7

Dentures and Demons 1 ve 2 ücretsiz iki mobil oyun. Oyunlarda bol bol kara mizah, kinaye ve küfür var. Oyundaki bulmacalar biraz zor ama onun dışında tekrar tekrar oynadığım oyunlardır öneririm.

• @Arkdia-sk
      @Arkdia-sk Год назад +1

O oyunlar bu mobil oyun çöplüğünün nadide eserlerindendir.

• @Gtafan8550
      @Gtafan8550 Год назад

Aynı türde daha iyi oyunlar oynadım

• @ceylanoyun07
      @ceylanoyun07 Год назад

@@Gtafan8550 örnek verir misin uzun zamandır böyle oyunlar arıyorum ama bulamıyorum.

• @L3zZ0cuyuzZz
    @L3zZ0cuyuzZz Год назад +1

1:22 benim var... SOUL KNIGHT
    Oyun belej internetsiz bir sürü karakter var ve ONLINE MODU da var ama oyunun değeri bilinmedi😢

• @Chessclub121
    @Chessclub121 Год назад +1

Battle Royale Tarzı Oyunlarda Fazlı rağbet gördü ve görüyorda.

• @emirtimurates1516
    @emirtimurates1516 Год назад +9

Clash of Clans 10 yıldır işsiz gibi oynadığım oynarken keyif aldığım oyun o kadar bi aktif kitlesi olamasada üst tabaka oyunu bitirmiş kitleden oynayan insanlar genellikle hatta tamamen 20 yaşın üstünde oluyor en azından oynanabilir mobil oyun sınıfında. Clash Royal oynamıyorum ama onunda gömdüğün kadar küçük bir kitleye hitap etmediğini biliyorum

• @arefsxlty
      @arefsxlty Год назад +3

Doğru Clash Royale zaten üst kupalarda hayvan gibi strateji gerektiriyor oynayan küçük yaşlı kardeşler genelde biryerde takılıp oyunu siliyor

• @birusk
      @birusk Год назад +1

Bu kanalın sahibi ve ben clash royal bağımlısıyız oyunları çoook acayip bağımlılık yapıyor bu yüzden kapak fotoğrafına ekledim

• @emirtimurates1516
      @emirtimurates1516 Год назад

@@birusk anladım sağol 🙏🏼

• @Gtafan8550
      @Gtafan8550 Год назад

Clash of clans kitlesi de küçük çocuklar ile dolu şuan oynanacak bir oyun değil global sohbet kalktı offline oyun oynuyorsun sanki

• @arda4818
      @arda4818 Год назад

clash royale mobile göre oynanabilir güzel bi oyunda clash of clans nasıl zevk veriyor anlamıyorum oyun oyun değilki inşa ediyon süreyi bekliyon klan savaşı yapıyon inşa ediyon süreyi bekliyon ee nereye kadar

• @aftedtyu
    @aftedtyu Год назад +1

Şu anda bu çöplükte bile oynanacak oyun bulabilirsiniz gladihoppers: az reklamli eğlenceli bir oyun, shadow fight 2: bu devirde oynayan pek olmasada en kaliteli olanlardan biri , soul knight : oyun okadar çeşitli şekilde oynanabilir ki üzerine hala yeni guncellemeler alıyor.

• @Aklimain
    @Aklimain Год назад +5

Kartel video attı bildirimi geldikten sonra gelen mutluluk hissi ❤❤

• @dragonlive1490
      @dragonlive1490 Год назад +2

O kim kanka

• @arefsxlty
      @arefsxlty Год назад

​@@dragonlive1490Meksika uy*şturucu karteli

• @birusk
      @birusk Год назад

@H.Y.G.O Yoo kartex değil gaytex

• @orucsummers7996
    @orucsummers7996 Год назад

Java oyunları ile büyümüş bir birey. Abone oldum👍

• @Novixxoo
    @Novixxoo 10 месяцев назад

1:20 sırf bu yüzden yıllardır criminal case de takılı kaldım ve bırakmayı reddediyorum

• @FeLoR_CR
    @FeLoR_CR Год назад +8

Güzel mobil oyun arıyorsanız 4 tane biliyorum. Magic Rampage: Hikayeli ve 2D çizimleri nostaljik kaliteli bir oyun. Stick War Legacy: Çocukluğumuzun strateji oyunu
    Terraria: Paralı fakat kesinlikle değer, boss fıghtları ve içindeki çeşitli ıtemlerle mınecraft'ın daha detaylı hali gibi. Coromon: Mobil sürümü daha demo aşamasında fakat hikayeli ve Pokemon tarzıyla çok güzel vakit geçirebileceğiniz bir oyun.
    NOT: APK'ları var isteyen indirebilir.

• @AIZEN1._.1SAMA
      @AIZEN1._.1SAMA Год назад

GÜZEL MOBİL OYUNLAR WARZONE MOBİLE RAINBOW SIX MOBILE ARENA BREAKOUT FORTNITE

• @justice.7632
      @justice.7632 Год назад +1

Terraria pc'de daha iyi bence

• @alioktan455
      @alioktan455 Год назад

​@@justice.7632mobildede iyi

• @mehmetenescetin2182
      @mehmetenescetin2182 Год назад +1

soul knight

• @FeLoR_CR
      @FeLoR_CR Год назад +1

@@KeLtoş-MüCo21 Aynen katılıyorum

• @TheRicoReal
    @TheRicoReal 5 месяцев назад +3

1:06 ne diyon layn şen😡

• @asdfabyss
      @asdfabyss Месяц назад

Aykadaslar bu bı şavaşdıy kimse bizim byaystayşımıza laf edemez

• @birusk
    @birusk Год назад +4

Şu video neden keşfetimi salmıyor

• @KASTAZE37
    @KASTAZE37 Год назад

0:18☠☠☠
    5:37 sansürün çok iyi abi😂😂😂

• @EmirSelimYT
    @EmirSelimYT Год назад +1

1:45 macbook kullanıcısıyım bilgisayar yapsa yapar ama oyun yüklenmiyor bi app storedan asphalt 8 ile 9 indirdim onlarla yetiniyom

• @mithatdemir7833
    @mithatdemir7833 Год назад +3

Ne zaman doğru düzgün hikayeli,FPS, dövüş oyunları gorecez merak ediyorum

• @Jesofficial0
    @Jesofficial0 Год назад +6

Mobilde 4-5 sene evvele kadar p2w olmayan şuan dibine kadar inen bir oyun vardı.
    Adı : LDoE (Last Day on Earth)

• @ibrahimmercimekx
      @ibrahimmercimekx Год назад

oha ldoe'nin varlığından haberdar birilerimi varmış :o

• @JYUSUF_F13
      @JYUSUF_F13 11 месяцев назад

O oyun harikaydı aga ya keşke düzgün yönetselerdi

• @iremce426
    @iremce426 Год назад +5

fraktal space, dentures and demons 1 ve 2, moth lake, desire, cube escape serisi sağlam ve güzel mobil oyunlardır bence. Mobil oyun denilince bunların değil de senin videoda örenklerini verdiğin oyunların gelmesi çok üzücü. Keşke bu sektör bu kadar düşmeseydi.

• @Alex_TR1713
    @Alex_TR1713 Год назад

Mobil oyun reklamları :
    Amacımız :siyah duvara dokunmak
    Reklamda olan : oyuncu 1 nanomatre olan beyaz noktaya dokunur

• @Son_KRAL_BEY
    @Son_KRAL_BEY 5 месяцев назад +2

Agaaa art of war efsaneydi xd

• @GodzillaKPTR
    @GodzillaKPTR Год назад +8

4:05 çocukluğum Minecraft la geçti ama clash of clansdaki barbarın hakkının yenmemesi lazım.(opsiyonel.)

• @MKVModKorumaVakfi
    @MKVModKorumaVakfi Год назад +5

Videonun 4:10 dakikasında neden ekran titriyor?

• @kartex07
      @kartex07  Год назад +2

Knk o dk'da ne olduğunu hatırlamıyorum, açıp bakmaya da üşeniyorum, bence bişi titremiyor, atma

• @napiyosunlansen
      @napiyosunlansen 9 месяцев назад

o saniyede gameplayi oynayan herif hasar yada zehir alıyo

• @amogus2221
    @amogus2221 Год назад +7

Çok iyi oyunlar kaldırabilecek mobil cihazlar olmasına rağmen oyunların bu şekilde olması üzücü :/

• @hasanyahya9612
    @hasanyahya9612 Год назад +1

yanlız clash royale bir strateji oyunu ve yaşı küçük olanlar en fazla iksir gerektiren kartlerla deste yapıp sürekli kaybeder sonra ya hırs yapıp daha fazla oynar yada sinirlenip oyunu siler ama tek sıkıntı oyuna 500 lira yatırıp tüm kartlarını kolayca 15 level (max level) yapabilmemiz :(

• @Taliskaan233
    @Taliskaan233 Год назад

1:21 Sonic the hedgehog her karakterin. Farklı özellikleri var mesela knuckle havada süzülebilir tails çift kuyruğuyla uçup yetişilemeyen yerlere yetişebilir ve Sonic zaten hızlı bilionuz :D mobil oyunundan bahsediyorum bölüm dizaynları aynı olsada oynanış açısından hepsi alternatif yollara sahipler özellikle knucklesın hikayesi daha da farklı

• @yaasinmn4
    @yaasinmn4 Год назад +3

05:55 burdaki oyunun adi nedir

• @Androcodar
    @Androcodar Год назад +4

Aslında Soul Knight oynanabilirliği güzel bir oyun. Uzun bir sürenin ardından Chilly Room, Online modunu ekledi ve Anime severlerin ilgisini çekebilecek pek çok ikonik silahı barındırması ile birlikte popüleritesini arttırabilir.

• @eymir_
    @eymir_ Год назад +10

Hiç oynadınız mı bilmiyorum ama oddmar isimli bir oyun var ve ben oynadığımda eğlenmiştim grafikleri vs. aşırı tatlı denemenizi öneririm

• @FeLoR_CR
      @FeLoR_CR Год назад +1

Ama devamı paralı

• @eymir_
      @eymir_ Год назад +1

@@FeLoR_CR maalesef işte orda apk indirmek gerekiyor oynamak için

• @GamerTv12406
    @GamerTv12406 Год назад +1

Eskiden sadece dünya süper lig yada dls oynardım 😢

• @game_man135
    @game_man135 Год назад +1

Allah herkesi trendyol reklamlarından korusun amin

• @Kpopkarşıtıbirlikpartisi
    @Kpopkarşıtıbirlikpartisi Год назад +3

Unturned adlı PC oyununun mobile gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• @BarbarBs
    @BarbarBs Год назад +4

Supercell en iyi Oyunları üretti

• @mertercan5178
    @mertercan5178 Год назад +3

clash of clansh çoğunluğu velet değil ayrıca harika

• @DivNrBeTs
    @DivNrBeTs Год назад +1

Ve ona görə emulator isdifadə ədirəm.
    Not: əməyinə sağlığ👍

• @sadece_bir_kus
    @sadece_bir_kus Год назад +1

Abi şu verileri sunduğun ekran var ya mesela candy crush veya lol ne kadar kazandi gibi onu 1 saniye tutma çok o 1 salise tut belki birisi merak etmiştir veya seni daha iyi anlamak için okumak ister falan okuyamasın alabildiğine hızla yok et o veriyi ekrandan okunursa çok büyük risk oluşturur çünkü

• @The.ANIMATORYUS
    @The.ANIMATORYUS 6 месяцев назад +1

Mobil oyunların bilgisayar oyunları ile yarışamamasının önemli sebeplerinden bence sistem farkıdır telefonlar bilgisayarlara nazaran çok dahaa düşük sistemlere sahip(doğal olarak)
    Yani güzel grafiklere sahip bi oyun yapamazsın ama yaratıcı mekenikleri olan oyunlar yapabilirsin ama Bu oyunlarda ya çok pahalı yada az kazanıyor bunun gibi çok oyun var
    Ama onlsrıda genelde bilgisiysr oyunu geliştiren yapımcılar can sıkıntısından yapıyor

• @Mustafaydin49
    @Mustafaydin49 10 месяцев назад +1

Videonun kapak fotosu ndaki eski clash royale logosu😢

• @Zkstudios256
    @Zkstudios256 Год назад +1

Her kezin bilgisayarı yok... mecbur telefondan oyun oynuyoruz

• @Yigit349
    @Yigit349 Год назад +1

şuan ark oyuncuyusuyum fakat royele s
    daha fazla eğlendiyo beni meta deste filan filan supercel oyunlar brawl stars dışıda müq

• @Lavinnnya
    @Lavinnnya Год назад +2

Aslinda bazi popüler olmayan görsel roman tarzındaki oyunlar gayet guzel oluyor ve sarıyor ornek olarak ise dentures and demons, bears resto(apk yüklemeye değer.) 7days benim açımdan en iyi mobil oyunlardan biri

• @mertyaldz878
    @mertyaldz878 9 месяцев назад

outro neden bu kadar güzel:)

• @kanalkanali
    @kanalkanali Год назад

Valla güzel detaylı reklamsız 3d mobil savaş oyunları var ancak haklısın hiçbiri PCnin yerini tutamaz...

• @Dehsetvahsetpurna
    @Dehsetvahsetpurna Год назад

1:29 APPLE KNİGHT + KNİGHT DUNGEONS 😎😎😎

• @iboisteaa
    @iboisteaa Год назад +1

2:45 1tl ödetip uygulamaya girdiğin anda bu ücreti ödemeden açamazsın diyen oyunlar
    -1tl

• @eymen_-55
    @eymen_-55 Год назад

bazı konularda doğrusun mesela brawl stars gerçekten çocukların çok oynadığı bir oyun birkaç sene öncesine kadar para bile yatırıyordum ama artık sadece vakit öldürmek için giriyorum ama clash royale laf etme(öldürürüm bak hee) cidden yutuba girersen her yaştan clash royale tuyubırı var
    seviliyosun🥰😛

• @FtSlayer
    @FtSlayer Год назад +1

Dawn of zombies deniyebilirsiniz.icerik bakımından cok iyi ve reklam izlemeye zorlatmiyor.

• @gemer_panda513
    @gemer_panda513 8 месяцев назад

1:21 sen yap
    Ciddiyim seni ve videolarını seviyorum yani linç değil, kendini geliştirerek yapmaya çalış
    Kolay değil aşırı zor biliyorum ama sonuçta animasyonda iyisin kendini biraz daha geliştirsen mükemmel bir oyun yapabilirsin

• @trhuseyin1416
    @trhuseyin1416 11 месяцев назад +1

Google play store da güzel oyunlar var ama bunu samanlıkta iğne aramak gibi düşünüyorum

• @Songuro
    @Songuro 10 месяцев назад

Blox fruit :💀 apeirophobia:💀 the mimic: 💀 sam köstümü:💀

• @İbosyalcin
    @İbosyalcin Год назад +1

İlk soruna cevabım the amazing spiderman

• @Beko2700
    @Beko2700 9 месяцев назад

Oyun reklamlarından öyle gına geldi ki (yt premiumum var) video içerisindeki reklamları geçebilmek için X işaretinin çıkmasını bekledim

• @Memo-o1k
    @Memo-o1k 2 месяца назад

Babamın bütün arabaları yerleri üstüne üstlük asfalt haritasında rekoru var

• @4alien4
    @4alien4 Год назад

videoyu açmadan önce limonlu maden suyu açmıştım normalde çokta içmem XD

• @iboisteaa
    @iboisteaa Год назад

4:33 🙄 bende niye açtığımda çok iyi 1 gün sonra çok kötüyüm diyorum

• @altxns
    @altxns Год назад

Gameloft diyip Asphalt serisinden bahsetmemen insana küfrettiriyor

• @Editor.Memoly
    @Editor.Memoly 8 месяцев назад

Vakit geçirmek için oyun ariyodum. İlk saniyede diamond rush'ı duyunca direk gidip google den apk indirdim sghhjdggjsvh

• @nanymcp
    @nanymcp Год назад +1

1:20 valla benim bi tane oyun var the ants oyunda hiç reklam yok online bi oyun strateji oyunu gibi güzel bi oyun

• @sadece.musa1
    @sadece.musa1 Год назад

Abi Pokémon UNITE oyunu hakkında 1 video yaparmısın? Bu oyun hakkındaki görüşlerini merak ediyorum.

• @ReelVibb
    @ReelVibb Год назад +2

Hayatını çop edip obez bir bilgisayar bağımlısı olmak yerine brawl stars oynarım

• @amogus61637
      @amogus61637 7 месяцев назад

Hayatını çop edip brawl stars veledi olmak yerine bilgisayarla oynarım daha iyi

• @Berat-Editss17
    @Berat-Editss17 7 месяцев назад +1

Clash royale ve clash of clans eskiden baya oynanıyodu ama sonra başka mobil oyunlar geldi ve çok az oynanıyorlar